وي ضمن اشاره به موفقيتهاي که در صنعت گردشگري ايران کسب شده است، تصريح کرد: تلاشهاي زيادي را دولتهاي مختلف انجام دادهاند تا ايران نتواند تصوير واقعي خود را به نمايش بگذارد ولي ايران برخلاف اين تلاشها، موفقيتهاي زيادي را بدست آوردهاست.
جلالي در ادامه با اشاره به توسعه گردشگري داخلي افزود: ما بايد گردشگري داخلي و ايران را شناسي و تقويت کنيم. چرا که بخشهايي از ايران هست که هنوز توسط ايرانيها شناخته نشده است و اين توسعه نامتوازن را به همراه داشته است و به نظر ميرسد با تدوين مسيرهاي هزار گانه تحول زيادي در اين عرصه به وجود بيايد.
وي در ادامه گفت: با جذب گردشگران خارجي ميتوانيم کمک شاياني را به ديپلماسي کشور کرده و از هزينههايي که براي نشان دادن چهره واقعي کشور به جامعه جهاني ميشود، بکاهيم.
جلالي با اشاره به تشکيل فراکسيون حمايت از حقوق ايرانيان خارج از کشور با حضور صد نماينده، بيان کرد: ما ميتوانيم تعامل خوبي را با ايرانيان خارج از کشور و جذب آنها به کشور داشته باشيم و سازمان در اين چند ساله، فعاليتهاي خوبي را در اين زمينه انجام داده است.
وي در ادامه افزود: مجلس شوراي اسلامي در آغاز راه تدوين استراتژي 4 ساله خود است و سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با تعامل خود ميتواند در اصلاح و پالايش قوانين گردشگري همکاريهاي لازم را با مجلس داشته باشد.
مخبر کميسيون امنيت ملي با اشاره به تدوين سياستهاي اصل 44 گفت: بخش خصوصي در صنعت گردشگري بايد تقويت شود. بخشي از کارهاي درآمدزا بايد به بخش خصوصي انتقال يابد و همچنين بايد در تعامل ميان سازمان حج و زيارت با سازمان ميراث فرهنگي، بخشي از درآمدهاي اين سازمان به بخش خصوصي منتقل شود تا بخش خصوصي قوام پيدا کند./102
انتهای پیام/